1 aug. 2013

Câştigă un vobler de colecţie (bun şi la... pescuit!) haiduc

Odată cu achiziţionarea unui domeniu propriu – www.blogdepescar.ro (care înlocuieşte/redirecţionează pescuit-ultrasportiv.blogspot.ro) - m-am gândit că nu ar fi rău să apară şi concursurile dedicate iubitorilor pescuitului recreativ-sportiv, primul dintre ele debutând chiar la începutul lunii august şi încheindu-se, din cauza concediilor de vară (în timpul cărora vă  urez să pescuiţi bine şi să aveţi numai fire întinse!), pe data de 20 septembrie, imediat după începerea noului an şcolar.
Deşi nu sunt cel mai mare fan al concursurilor care implică tragerile la sorţi, ci mai degrabă a celor în care trebuie să-ţi dovedeşti cumva măiestria (eventual de… pescar), primul concurs îşi va desemna câştigătorul prin tragere la sorţi, cu ajutorul unui site specializat în acest lucru. Dumneavoastră nu trebuie decât să accesaţi blogul sus-amintit (www.blogdepescar.ro), să intraţi pe orice articol (pot fi din oricare secţiune – partide de pescuit, locuri de pescuit, tehnici de pescuit, legislaţie ş.a.m.d.) şi să-i acordaţi un „Îmi place” + „Trimite” pe facebook. Bineînţeles că n-am cum să mă supăr (ba din contră…) dacă doriţi să „click-uiţi”, în partea din stânga-jos a oricărui articol, iconiţele de la Twitter sau Google+, ori doriţi să lăsaţi vreun comentariu… pescăresc. Blogul de pescuit este încă în construcţie, mai are multe de pus la punct, dar are conţinut 100% unic, fără niciun copy/paste (care este la modă pe chiar pe site-uri „serioase”, la care lucrează echipe de oameni) cu excepţia secţiunii de legislaţie, unde a trebuit să adaug legile care îi interesează pe toţi pescarii recreativi/sportivi, în mod firesc, mot-a-mot.
În viitorul apropiat intenţionez să realizez o rubrică dedicată poveştilor/aventurilor dumneavoastră, a cititorilor, la pescuit, iar premiile să răsplătească cele mai inspirate şi mai bine construite poveşti de pescar(i).
Pentru că printre iubitorii pescuitului se află (ştiu din surse extrem de sigure!) foarte mulţi suporteri ai echipei de fotbal Steaua Bucureşti şi pentru că formaţia din Ghencea a câştigat titlul cu numărul 24, premiul oferit la acest concurs este un vobler de colecţie – haiduc - special dedicat acestui eveniment, nălucă funcţională - (4 cm, 3,7 g, floating), gândită în special pentru pescuitul la clean (dar nici avatul sau chiar bibanul nu cred că s-ar sinchisi să devină… suporteri stelişti) - pentru practicanţii spinningului care vor să o şi îmbăieze, nu să o ţină numai în vitrină!
vobler hand made
Vobler haiduc, de colectie!


Suporterii celorlalte echipe româneşti pot de asemenea să participe la concurs şi, în cazul în care şansa le surâde, să abandoneze voblerul… stelist în gura vreunei cumătre ştiuci sau, în cazul fanilor „extremişti”, o pot lăsa pradă adâncurilor nevăzute, îi pot da foc (şi mă opresc aici cu ideile... nesportive) etc..

Un comentariu: