8 dec. 2014

Concurs de pescuit... poveşti pescăreşti

ghid pescuit

Pentru că iarna începe să-şi intre în drepturi în aproape toată ţara, iar majoritatea pescarilor îşi agaţă lansetele în cui, este momentul ideal pentru rememorarea partidelor de pescuit de peste an şi pentru povestitul lor la gura sobei, în compania unui pahar cu vin (sau de ţuică, după preferinţe).
Pescuitul sportiv – mai presus de pasiune vine cu o propunere de concurs pentru cititorii săi:
Aşterne pe hârtie cel puţin o poveste de pescuit, o păţanie hazlie petrecută la pescuit sau orice altceva legat de ieşirile la pescuit, culege-o, dă-i un titlu, semneaz-o şi trimite-o cât mai curând la una dintre următoarele adrese de e-mail: blogdepescar@yahoo.ro, iuliansfilie@gmail.com, iuliansfilie@yahoo.com.
ghid pescuit
Cele mai reuşite povestiri vor fi publicate pe www.blogdepescar.ro, iar una dintre ele va fi premiată cu Ghidul complet al pescarului (autori: Gareth Purnell, Alan Yates şi Chris Dawn), o lucrare de peste 250 de pagini, utilă atât pescarilor începători, cât şi pescarilor cu experienţă mai îndelungată pe malurile apelor.

Tragerea la sorţi (care va fi înregistrată şi prezentată pe pagina noastră de facebook) va avea loc în prima zi a prohibiţiei generale în pescuit (11 aprilie conform actualului Proiect de Ordin sau la o altă dată pe care o va stabili legiuitorul), pentru ca pescarul declarat câştigător să aibă suficient timp de… studiat!


p.s. fiind vorba despre un blog pe care-l întreţin din pasiune, şi premiul va fi în aceeaşi notă. În momentul în care acest blog va şi monetiza, premiile vor deveni, cu siguranţă, mai consistente!


Fire întinse şi inspiraţie deplină!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu