11 ian. 2012

Permise pescuit în judeţul Suceava - 2012

Vizavi de procesul pierdut la ICCJ, anul trecut, de catre ANPA in fata AJVPS Suceava, am mai solicitat, o data in plus, pozitia institutiei respective fata de pescuitul sportiv in jud. Suceava (unde, pentru cei care nu stiu, apele au fost "arondate" Asociatiei Prieteni Pescari pentru 5 ani), pentru 2012.
Iata raspunsul:


permis anpa

6 comentarii:

  1. unde se elibereaza un permis conform legi in suceava pana la urma?????

    RăspundețiȘtergere
  2. Apele colinare si de ses din judetul Suceava sunt luate in administrare de catre Asociatia Prieteni Pescari. Daca esti membru PP, asociatia se ocupa de depunerea hartiilor la ANPA si de eliberarea permisului ANPA de pescuit (30 lei + cotizatie PP).
    Daca nu esti membru si nici nu vrei sa fii, citeste - tot aici pe blog - materialul "Condiţiile de practicare a pescuitului recreativ-sportiv pentru cei neînscrişi în asociaţii".

    RăspundețiȘtergere
  3. Permisele ANPA pentru cei inscrisi in PP unde se pot elibera in orasul Suceava?

    RăspundețiȘtergere
  4. La Sport-turism, vizavi de Casa de Cultura este un punct. Dar abia s-au adus permisele pentru cei care au platit pana pe 15 martie.
    Alte puncte nu stiu (mai e unul sigur prin Itcani), iar cei de la PP, desi au 2 site-uri la dispozitie, nu ne usureaza deloc... cautarile!

    RăspundețiȘtergere
  5. salut permis in suceava se face La Sport-turism, vizavi de Casa de Cultura....doar cu o copie de buletin si o poza mica ca de buletin....si taxa de 60 lei ....il da pe loc....

    RăspundețiȘtergere